Schoenmaat
Schoenbreedte
  Veiligheidsklasse
   Prijs
   tot
   Kleur
   Tussenzool

    EMMA Accessoires

    Je EMMA veiligheidsschoenen zijn ontworpen om zelfs de meest veeleisende situaties te doorstaan. Ze doen hun werk nóg beter als je ze goed onderhoudt. Daarom shop je bij EMMA een groot assortiment in accessoires zoals poetsmiddelen, sprays en borstels. Maar ook veters en riemen om jouw EMMA veiligheid op orde te hebben.

    Sorteren
    Relevantie
    • «
    • 1

    EMMA accessoires kopen

    Je voeten beschermen doe je natuurlijk met de EMMA werkschoenen. Maar als je deze op een goede manier onderhoudt, kun je er nog heel lang werkplezier van hebben. EMMA heeft verschillende accessoires in het assortiment zitten. Met de juiste verzorging voor iedere schoen, zoals poetsmiddelen, sprays en borstels.

    Daarnaast heeft EMMA ook accessoires zoals werksokken, riemen en veters. Uiteraard met dezelfde kenmerken als die EMMA handhaaft voor de veiligheidsschoenen. Kwaliteit, duurzaamheid en draagcomfort.

    Emma Footwear gebruikt cookies om het bezoek en winkelen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.

    Copyright 2023 Emma Footwear - Algemene Voorwaarden - Privacy Statement