Site beoordelingen

Truus O.

★★★★★
★★★★★

Goede sokken en snel geleverd.

15 oktober 2020

Marcus T.

★★★★★
★★★★★

Zware stevige werkwchoenen. Ik had al,een niet verwacht dat ze best zwaar waren,kon ik van te voren niet duidelijk uit de omschrijving halen of terug vinden. Verdere degelijke schienen die een stootje kunnen verdragen en duurzaam ondersteunden prima ook. Netjes verpakt op tijd binnen gekregen ook netjes.

14 oktober 2020

Frans N.

★★★★★
★★★★★

De geklede werkschoenen zijn voor mij een schot in de roos! Helemaal blij mee.

13 oktober 2020

Mark B.

★★★★★
★★★★★

uitstekend en makkelijk en snel

3 oktober 2020

Jan B.

★★★★★
★★★★★

Helder bestelproces en uitstekende kwaliteit produkten!

26 september 2020

Eric V.

★★★★★
★★★★★

Schoenen zijn oke, bezorging en contact minder. Pakket wordt gewoon voor de deur gezet, ik woon aan een doorgaande weg. Iedereen had het mee kunnen nemen. Bij telefonisch contact duurt het ruim 5 min om er doorheen te komen om dit ter goede trouw te melden. Dit alles is niet echt motiverend om een volgende keer weer een melding te geven dan wel eerlijk te zijn.

24 september 2020

Hans G.

★★★★★
★★★★★

Comfortabel goed zittende veiligheidsschoen. Licht van gewicht.

23 september 2020

Peter S.

★★★★★
★★★★★

Levering, betaling, verzending , top net als de schoenen

23 september 2020

Piet J.

★★★★★
★★★★★

een 10

23 september 2020

Percy M.

★★★★★
★★★★★

Hai,

  • service en dienstverlening prima op orde.

  • zoals in een telefoongesprek ook al gemeld vind ik de site, op gebied van zoeken op basis van verschillen en overeenkomsten tussen verschillende modellen, moeizaam gaan. De S3 lijn lijkt allemaal op elkaar en ik kan niet snel en makkelijk zien wat nu de verschillen zijn die de prijsverschillen zouden moeten verklaren. Dat moet anno 2020 beter kunnen.

  • ik bestel doorgaans schoenen S3 etc en daarvan vind ik dat de zolen te kort meegaan in verhouding tot de schoenen.

  • Ik heb net de S3 Bryce besteld en gekregen en het valt me op dat de bijgeleverde veters nog steeds aan de korte kant zijn. Daar heb ik al eerder melding van gemaakt bij het laatste paar en dat zou veranderd worden.

  • Bij de bestelling van de schoenen heb ik ook sokken besteld en die worden dan apart bezorgd met enkele dagen ertussen. Waanzin. Tenzij iemand daar specifiek om vraagt zouden jullie dat milieuoogpunt niet moeten doen.

Verder fijne spullen en prettige mensen. :-)

23 september 2020

Emma Footwear gebruikt cookies om het bezoek en winkelen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.

Copyright 2020 Emma Footwear - Algemene Voorwaarden - Privacy Statement