Logistiek

Transport en warehousing houdt veel meer in dan de hele dag achter het stuur zitten. De hele dag in- en uitstappen, laden en lossen maken een paar stevige veiligheidsschoenen tot een absolute vereiste. Daarnaast dringen steeds meer bedrijven aan op het gebruik van veiligheidsschoenen om aan gezondheids- en veiligheidsregelgeving te voldoen.
Lees meer
28 resultaten

     Werkschoenen voor de logistiek

     EMMA werkschoenen voor de logistiek zijn verkrijgbaar in de volgende veiligheidsnormeringen:

     • EMMA S1P werkschoenen;
     • EMMA S2 werkschoenen;
     • EMMA S3 werkschoenen.

     Stap recht op je doel af

     Als je uit een vrachtwagen stapt onder gladde omstandigheden, is goede grip essentieel om verwondingen en ziekteverzuim te voorkomen. Zolen die bestand zijn tegen chemicaliën en penetratie beschermen je voeten tegen bijtende stoffen en bijvoorbeeld spijkers. Antislipzolen zorgen ervoor dat je stevig in je schoenen blijft staan, de hele dag, elke dag opnieuw. Onze schoenenlijn voor deze veeleisende werkomstandigheden zijn uitstekend geventileerd en bovendien gemaakt van lichtgewicht materiaal. Ze zorgen dat je droog en alert blijft, terwijl ze comfortabel zitten, ook tijdens lange ritten.

     Werken in een groot distributiecentrum kan betekenen dat je soms wel 10 km per dag loopt. Het lopen op betonnen vloeren is een belasting voor je voeten, enkels, knieën en onderrug. Geveerde, comfortabele schoenen die het lichaam ondersteunen, zijn dus essentieel. Heftrucks en pallets kunnen gevaarlijk zijn voor je voeten, daarom bieden we schoenen met superieure beschermneuzen. Omdat de temperaturen in de zomermaanden soms flink kunnen oplopen, zijn onze schoenen bovendien goed geventileerd. De ‘hydro control’ technologie houdt je voeten droog en zorgt ervoor dat je je aandacht bij je werk kunt houden. Ook is er een scala aan zolen ontworpen om ervoor te zorgen dat je een perfecte grip en stabiliteit hebt op elk werkoppervlak (nat, droog of vettig).

     Naast werkschoenen voor de logistiek kent het assortiment van EMMA diverse werkschoenen die specifiek geschikt zijn voor de Bouw, Automotive of Beveiliging.