Vragen?
Chat met Mike

Metaal

Werken met metaal betekent vaak werken in extreme hitte én met extreme risico’s. Zelfs gesmolten is metaal erg zwaar en onhandelbaar. De regisseur van ‘Deer Hunter’ koos niet voor niets een staaloven als decor voor de scène waarin hij de kracht, moed en vastberadenheid van zijn karakters demonstreerde. Veiligheid heeft onze eerste prioriteit en we laten niets aan het lot over. Onze zool van Nitril rubber is bestand tegen temperaturen tot 300ºC.
Lees meer
9 resultaten

Minimaal gewicht, maximale bescherming

Vlamvertragende KEVLAR veters, vonkbestendige tongen, olie en zuurbestendige zolen van Nitril rubber en bovenwerk met dubbelgestikt hittebestendig garen behoren allemaal tot de uitrusting van onze schoenen en laarzen voor de metaalindustrie. Zelfs kleine deeltjes en metaalsplinters of sterk bijtende koelvloeistoffen kunnen onze veiligheidsschoenen niet doordringen. Of je nu een lasser bent of een draaibank bedient, ook op het gebied van comfort hoef je geen concessies te doen. Onze schoenen zitten zó lekker; binnen de kortste keren merk je niet eens meer dat je ze aan hebt. Mocht er onverwachts toch iets onvoorziens gebeuren, dan zal je heel blij zijn dat je ze draagt!

EMMA Footwear heeft ook werkschoenen die geschikt zijn voor andere sectoren. Kijk bijvoorbeeld eens bij de werkschoenen voor de landbouw of werkschoenen voor de beveiliging.