Food

In de voedingsindustrie is hygiëne essentieel. Ongeacht of je in de zuivelindustrie werkt of in een voedselverwerkingsfabriek, onze uitwasbare, ademende schoenen zijn ideaal. Dankzij een antibacteriële behandeling in onze Hydro-Tec® Antibacterieel voering, wordt de ontwikkeling van bacteriën in de schoen afgebroken. In het assortiment geschikte werkschoenen voor de voedingsindustie zitten zowel S2 werkschoenen als S3 werkschoenen.
Lees meer
13 resultaten

Hygiënisch, geen slipgevaar, geen zorgen

Onze schoenen zijn vlekbestendig en zeer gemakkelijk schoon te maken. De antislipzolen zijn uitvoerig getest in allerlei omstandigheden en omgevingen, je staat altijd stevig, ook als er gemorst wordt. Zelfs gladde, met olie besmeurde of natte ondergronden maken geen indruk op deze schoenen. Daarbij gaan EMMA schoenen vermoeide voeten tegen en beschikken ze over een uitzonderlijke energie-return technologie. Samen zorgen al deze eigenschappen ervoor dat je scherp en alert blijft, hoelang je dienst ook duurt.

EMMA Footwear heeft naast werkschoenen voor de foodindustrie ook werkschoenen die geschikt zijn voor werkzaamheden in de elektronica of werkschoenen geschikt voor de bouw.