Schoenmaat
Schoenbreedte
Veiligheidsklasse
Prijs
tot
Kleur
Tussenzool

Overheid & Diensten

Als je werkt in de overheid en diensten branche dan heb je een onvoorspelbaar beroep. EMMA heeft een groot assortiment veiligheidsschoenen die eruit zien als een nette schoen maar de veiligheid hebben van een echte werkschoen. Denk hierbij aan extra grip, stevigheid en verschillende modellen. Ideaal als je ieder moment naar de bouwplaats moet. Bekijk hieronder het volledige assortiment EMMA werkschoenen voor de branche Overheid en Diensten.

Sorteren
Relevantie
  • «
  • 1

Werken in deze sector is altijd onvoorspelbaar

Architect is een onvoorspelbaar beroep. Je loopt letterlijk van de ene situatie in de andere. Wij zorgen voor een stevige basis en maximale grip. Ideaal als je snel even de bouwplaats op moet lopen op ongelijk of onbekend terrein. EMMA levert perfect passende hoge en lage schoenen met een hele reeks extra mogelijkheden voor alle soorten werkomstandigheden. De schoenen zijn voorzien van een energiebesparende constructie en geven je ondersteuning waar je die het meeste nodig hebt.

Daarbij ben je altijd zeker van optimaal comfort. Op kantoor, op patrouille, in de fabriek of op de bouwplaats, je merkt niet eens dat je EMMA schoenen draagt.

Emma Footwear gebruikt cookies om het bezoek en winkelen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.

Copyright 2023 Emma Footwear - Algemene Voorwaarden - Privacy Statement