Schoenmaat
Schoenbreedte
Veiligheidsklasse
Prijs
tot
Kleur
Tussenzool

Natuur & Milieu

Werkschoenen voor de agrarische sector Dit is geen baan voor mensen met een 9-tot-5-mentaliteit. Sterker nog, voor de meeste mannen en vrouwen is de agrarische sector helemaal geen baan, maar een manier van leven. Voor dag en dauw opstaan, het gevecht tegen de elementen, geen twee dagen hetzelfde. EMMA Footwear gaat verder dan de agrarische sector. Zo hebben wij ook werkschoenen speciaal geschikt voor de voedings- of metaalindustrie.

Sorteren
Relevantie
  • «
  • 1

Deze schoenen blijven doorakkeren

Een vastgelopen tractor uit een drassig weiland helpen, vereist waterdichte schoenen met een flinke dosis grip. Het houden van stieren die tot wel 900 kg kunnen wegen, vereist voetbescherming met een hoofdletter V. Het gebruik van moderne bestrijdings- en schoonmaakmiddelen en andere chemicaliën vereist een hoge mate van zuurbestendigheid. Als je het hele jaar door elke dag buiten bent, heb je schoenen nodig die je voeten in de winter warm houden en ze in de zomer juist ventileren. Voor een bedrijfstak die zo gevarieerd is, maken wij een breed assortiment aan werkschoenen. Slijtvast, water- en weerbestendig en comfortverhogend. Dit zijn echte werkschoenen voor mensen die alles afweten van hard werken.

Emma Footwear gebruikt cookies om het bezoek en winkelen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.

Copyright 2023 Emma Footwear - Algemene Voorwaarden - Privacy Statement