Schoenmaat
Schoenbreedte
Veiligheidsklasse
Prijs
tot
Kleur
Tussenzool

Facilitaire diensten

Als je in de facilitaire sector werkt, zijn de juiste veiligheidsschoenen van groot belang. Daar heb je natuurlijk verschillende eisen bij, denk aan waterafstotend, antislipzolen en natuurlijk draagcomfort. Je staat immers de hele dag op je benen. Gelukkig vind je bij EMMA een groot assortiment werkschoenen gemaakt voor de facilitaire sector. Profiteer van gratis verzending, gratis retourneren en het grootste EMMA assortiment.

Sorteren
Relevantie
  • «
  • 1

Een natte werkomgeving een andere veiligheidsschoen

Het is, als je het over veiligheidsschoenen hebt, een groot verschil of je beroepshalve de hele dag loopt of juist zittend aan het werk bent. Er zijn facilitaire dienstverleners die de hele dag waterafstotende of waterbestendige werkschoenen dragen vanwege een natte werkomgeving, terwijl anderen uitsluitend in een kurkdroge entourage aan de slag zijn. Daarom hebben wij een grote variëteit aan soorten en modellen veiligheidsschoenen en, afhankelijk van de werkzaamheden en ondergronden, verschillende zoolprofielen en -materialen om grip en antislip te garanderen.

Onze veiligheidsschoenen hebben een grote reputatie vanwege hun beschermende kwaliteiten en draagcomfort. En ze zijn niet alleen veilig, ze zien er ook nog eens stoer uit.

Emma Footwear gebruikt cookies om het bezoek en winkelen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.

Copyright 2023 Emma Footwear - Algemene Voorwaarden - Privacy Statement