Schoenmaat
Schoenbreedte
Veiligheidsklasse
Prijs
tot
Kleur
Tussenzool

Lichte Industrie

Werk jij in de lichte industrie? Dan ben je op zoek naar de beste veiligheidsschoenen die passen bij jouw branche. Denk hierbij aan de textielindustrie, auto-industrie of de voedingsindustrie. Jouw werkschoenen moeten voldoen aan de juiste veiligheidsnormering: ondersteuning, demping, grip en ventilatie. De veiligheidsschoenen van EMMA zijn hierin een goede keuze. Daarnaast profiteer je van gratis verzending, snelle levering en gratis retourneren.

Sorteren
Relevantie
  • «
  • 1

Zolen als schokbrekers

Het draagcomfort is te danken aan een ideale combinatie van ondersteuning, demping, grip, balans en ventilatie. De schoenen in deze lijn zijn lichter dan onze standaardlijn, waardoor je net zo wendbaar bent als de producten waaraan je werkt. Bovendien beschermen de zolen van geavanceerde TPU, PU of rubber materialen je voeten tegen andere diverse gevaren op de werkvloer. Omdat het werken onder bruggen en op hellingen risico’s met zich meebrengt, is deze lijn verkrijgbaar met verschillende zool materialen zodat de EMMA schoen met de beste anti-slip en grip voor uw werkomgeving kan worden aangeboden.

Verder hebben we ons eigen unieke dempingsysteem in deze schoenen ingebouwd. Je zult merken dat je minder vermoeid raakt en gedurende de dag energie terugkrijgt van je schoenen

Emma Footwear gebruikt cookies om het bezoek en winkelen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.

Copyright 2023 Emma Footwear - Algemene Voorwaarden - Privacy Statement