Schoenmaat
Schoenbreedte
Veiligheidsklasse
Prijs
tot
Kleur
Tussenzool

Elektronica

In de electronica draait het om precisie en technologie. Datzelfde geldt voor de schoenen die wij hebben ontwikkeld voor deze branche. EMMA ESD schoenen zijn uiterst efficiënt in het afvoeren van zelfs de kleinste statische ladingen. Met een weerstand lager dan 35 MΩ voldoen zij ruimschoots aan alle Europese veiligheidsnormen waaronder de ESD norm 61340 4-3 en 61340 5-1.

Sorteren
Relevantie
  • «
  • 1

Stofvrij, antistatisch en antislip

Naast een uitmuntende bescherming tegen statische ladingen en schokken, biedt elke schoen goede ventilatie en optimaal comfort. De stofwerende eigenschappen zorgen ervoor dat spetters en stofdeeltjes worden afgestoten. Ideaal wanneer microassemblage onderdeel van je werk is en je werkplek altijd superschoon moet zijn. De beschermneuzen zijn gemaakt van staal of van niet-geleidend composiet. Daarnaast zorgen de speciale antislipzolen ervoor dat je de hele dag stevig in je schoenen blijft staan. EMMA werkschoenen geschikt voor de elektronica zijn verkrijgbaar met de veiligheidsklasse S3 en de veiligheidsklasse S1P.

Emma Footwear gebruikt cookies om het bezoek en winkelen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.

Copyright 2023 Emma Footwear - Algemene Voorwaarden - Privacy Statement