Schoenmaat
Schoenbreedte
Veiligheidsklasse
Prijs
tot
Kleur
Tussenzool

Chemie

Als je werkt in de chemische industrie, dan zijn de juiste veiligheidsschoenen een must voor jou. Als je werkt met schadelijke stoffen, dan wil je jouw voeten zo goed mogelijk beschermen. Onze schoenen zijn op het ergste voorbereid en bestand tegen schadelijke stoffen, vloeistoffen en hoge temperaturen. Zo kun jij altijd veilig aan het werk en sta je sterk in je schoenen.

Sorteren
Relevantie
  • «
  • 1

Bestand tegen chemicaliën, hitte en vermoeidheid

Zelfs als je nooit uit het laboratorium komt, staan je voeten continu bloot aan gevaren. Zodra een bekertje omvalt, heb je niets aan een gewoon paar schoenen of laarzen. Onze schoenen voor de chemische industrie zijn op het ergste voorbereid en bestand tegen schadelijke stoffen, vloeistoffen en hoge temperaturen.

Extra hoge schoenen en ondoordringbare zolen die bestand zijn tegen de meeste chemicaliën in deze tak van industrie; het zijn slechts enkele van de mogelijke veiligheidsopties die wij bieden in deze serie. Wat er ook gebeurt, deze schoenen houden je op de been.

Werkschoenen voor de chemische industrie zijn verkrijgbaar in de S2 en S3 veiligheidsnormering.

Emma Footwear gebruikt cookies om het bezoek en winkelen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.

Copyright 2023 Emma Footwear - Algemene Voorwaarden - Privacy Statement