Schoenmaat
Schoenbreedte
Veiligheidsklasse
Prijs
tot
Kleur
Tussenzool

Chemie

Werken op een olieplatform is één van gevaarlijkste beroepen ter wereld. Kilometers verwijderd van het vasteland is er geen plek voor mensen met een zwak gestel. Ploegendiensten van 12 uren achtereen, explosieve stoffen, kranen die zwaar materieel door de lucht zwaaien en heftige zeestormen… hier moet je sterk in je schoenen staan.

Sorteren
Relevantie
  • «
  • 1

Bestand tegen chemicaliën, hitte en vermoeidheid

Zelfs als je nooit uit het laboratorium komt, staan je voeten continue bloot aan gevaren. Zodra een bekertje zuur omvalt, heb je niets aan een gewoon paar schoenen of laarzen. Onze schoenen voor de chemische industrie zijn op het ergste voorbereid en bestand tegen schadelijke stoffen, vloeistoffen en hoge temperaturen.

Extra hoge schoen, voeringen van schapenvacht, brandvertragende veters en ondoordringbare zolen die bestand zijn tegen de meeste chemicaliën in deze tak van industrie; het zijn slechts enkele van de mogelijke veiligheidsopties die wij bieden in deze serie. Wat er ook gebeurt, deze schoenen houden je op de been.

Werkschoenen voor de chermische industrie zijn verkrijgbaar in de S2 en S3 veiligheidsnormering.

Emma Footwear gebruikt cookies om het bezoek en winkelen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.

Copyright 2022 Emma Footwear - Algemene Voorwaarden - Privacy Statement