Schoenmaat
Schoenbreedte
Veiligheidsklasse
Prijs
tot
Kleur
Tussenzool

Bouw & Techniek

Weer of geen weer, het werk in de bouw gaat altijd door. Als er één bedrijfstak is waarin onze schoenen elke dag tot het uiterste op de proef worden gesteld, dan is het wel de bouw. Van metselaars tot timmermannen, van steigerbouwers tot stukadoors, allemaal leveren ze hun vakwerk in onze schoenen. En daar zijn we trots op.

Sorteren
Relevantie
  • «
  • 1

Stoere schoenen voor het echte werk

Dit is de wereld van zand, steen, staal en beton. Gewone schoenen houden het hier nog geen week vol. Ze verslijten waar je bij staat. En ook door weer en wind over natte steigers of smalle profielen lopen, is niet aan te raden voor mensen met standaard werkschoenen.

De zolen van onze schoenen worden gemaakt van superieure rubbersoorten, voorkomen uitglijden en zorgen voor een uitstekende grip. Daarnaast kunnen ze bijna alle denkbare werksituaties of weersomstandigheden aan. Schuurbestendig rubber en versterkte leren bovenkanten beschermen je schoenen tegen de uitdagingen van alledag. Je voeten blijven droog en veilig en je staat stabiel. We gebruiken materialen van het wereldwijd erkende merk Vibram® in een schoenenlijn die minstens zo veelzijdig is als de bouwsector zelf.

Naast werkschoenen voor de bouw heeft EMMA S2 en S3 werkschoenen die uitermate geschikt zijn voor de logistiek of metaalindustrie.

Emma Footwear gebruikt cookies om het bezoek en winkelen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.

Copyright 2023 Emma Footwear - Algemene Voorwaarden - Privacy Statement